ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
Serieanmälan



1
dagar kvar till
Race 1
den 18/4
Kinnekulle

ERCup News 2014-04-13

Information inför ERCup premiären på Knutstorp

Vi har för närvarande 29 team anmälda till serien och snart får vi se hur många som har fått bilen klar till den tidiga säsongpremiären på Ring Knutstorp den 26 april.

Det är hittills 4 team anmälda som kommer att utnyttja dispensen för 1,8 liters turbomotor eller sugmotor upp till 3 liter. Det danska teamet TTJ Engineering kommer med sin turboladdade Honda Civic som de körde med några tävlingar utom tävlan 2013, och No Limit Racing har fått dispens för att köra med en T4 motor i sin Volvo S40. Team Power från Jönköping och Team Sögaard från Köpenhamn har anmält sig med varsin BMW med sugmotor upp till 3 liter. Ni är välkomna till serien liksom de andra nya team som tillkommit, t ex OFAB Motorsport och DOD Racing.

På lördag morgon den 26/4 kl 07.45 vill vi se två representanter från varje team i cafeterian på Ring Knutstorp. Vi bjuder på kaffe och fralla och kommer att gå igenom de nyheter som vi har i år, t ex Code 60, att alla måste göra minst 4 depåstopp under racet, och vi vill kolla vilka som tänker använda jeepdunkar för tankning och därmed får 2 varv extra i varvprotokollet. Vi har påfyllningspipar som vi kommer att dela ut till de teamen, men vi rekommenderar att dessa team har med sig en egen tratt som passar i bilen och som kan fyllas från jeepdunken. På mötet kommer vi också att undersöka intresset för att dela upp den fjärde deltävlingen i ett 2 x 3 timmars race på Kinnekulle Ring i september.

Vi tänkte i år fortsätta med att ett team åtar sig att skriva en artikel på hemsidan både före och efter en tävling. Vi plockade upp intresse för detta på årsmötet och hoppas att vi har uppfattat rätt, så att följande team skriver (hör av er annars):

Knutstorp 26/4    Flying Fellows
Sturup 24/5         Skararp Motorsport
Falkenberg 15/6  Citius Motorsport
Kinnekulle 24/8   Kärkkäinen Racing
Knutstorp 5/10    ATM Racing

Vi ses på Ring Knutstorp!

/ Styrelsen ERCup teamförening

Mer information

2014-04-26, Deltävling 1, Knutstorp, Hyllinge MS


Visad: 2585 gånger - Uppdaterat: 2014-04-13 av Mikael Persson

Ur albumet

Smällarens Racingteam
Foto: Mattias Pålsson
Tornado Racing





© Copyright 2005-2021, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se