ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2012-03-01

ERCup's årsmöte i Falkenberg

Föreningens årsmöte i tisdags kväll samlade 36 personer representerande 15 team på Restaurant På G i Falkenberg. Först njöt vi av Mattes och Beas goda Spaghetti Bolognese samt kaffe och hembakad tårta. Sedan vidtog årsmötesförhandlingarna under van ledning av Thyrone Haraldsson.

Förhandlingarna gick smidigt och den längsta diskussionen var kring budgeten för 2012. Detta p  g a ökade arrangörskostnader för varje tävling och därmed högre startavgifter (4000 kr). Det diskuterades också hur viktigt det är med marknadsföring av serien, och därför så röstades det för att öka budgeten för pressreleaser och fotografering från 15 000 kr till 30 000 kr. Serieavgiften beslutades oförändrad så nu kan alla anmäla sig och betala in 1500 kr till vårt bankgiro.
 
Till styrelsen omvaldes fyra ledamöter men Matte Pålsson (Tornado Racing) lämnade över sin post till Christer Westin (Team CNR). Regelkommittén omvaldes också med undantaget att vår serietekniker Björn Andersson beslutat sig för att lämna sin post. Det fanns på mötet ingen föreslagen ersättare så styrelsen fick i uppdrag att lösa detta innan första tävlingen.


ERCup-styrelsen 2012.
Fr.v. Thomas Lindsjö, Mia Andersson, Sverker Ottosson, Olle Odsell, Christer Westin.

Kvällen avslutades med en mer informell diskussion om reglementen och annat som rör serien. Björn Scheuer förkklarade några små justeringar i tävlingsreglementet och det tekniska reglementet (som dock inte ändrar något i sak) och de kommer att publiceras på hemsidan. Det meddelades också att vi troligen kommer att prova "Code 60" (dvs omedelbar sänkning till 60 km/h när SC skylten visas) istället för Safety Car på premiärtävlingen på Knutstorp. De närvarande teamen tyckte det lät bra och supporterade förslaget.
 
Kvällen avslutades med en uppmaning till alla att skruva flitigt och vara klara för start i de två första tävlingarna den 21/4 och 6/5, så att föreningen slipper gå in med "garantipengar" till arrangörerna för att de ska få sitt arrangemang att gå ihop.
 
Styrelsen
gm Olle Odsell

Mer information

2012-02-28, Årsmöte


Visad: 1561 gånger - Uppdaterat: 2012-03-01 av Mikael Persson

Ur albumet

Femtiett
Foto: Mikael Persson
Aktuellmotorsport.se

© Copyright 2005-2018, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se