ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
SerieanmälanERCup News 2011-09-27

Lite av varje inför ERCup-finalen på Knutstorp

När ordinarie anmälningstid till finalen gått ut den 25/9 så var det 21 team anmälda. Det är ju bara två veckor mellan de två sista tävlingarna så en del har kanske svårt att få ihop allt i tid, men ge inte upp!

HMS kommer ta emot anmälningar ända tills tävlingsdagen den 2/10 utan att ta ut någon efteranmälningsavgift, så jobba på i garagen!

Vi har anlitat Bengt-Åce Gustafsson som fotograf och skribent inför finalen, vilket borgar för fina bilder och text. På Sturup hade vi ju en annan duktig fotograf Tobias Lewandovski och han har ett stort antal fina bilder på sin hemsida www.tlfoto.se. Det som gäller avseende copyright för hans bilder är att de bilder som ligger på ERCup's hemsida får användas fritt på egna hemsidor, men de som ligger på Tobias hemsida eller på rejsa.nu måste avtalas med Tobias för att få använda externt. (Det gäller generellt att om man vill använda bilder på ERCup's hemsida så bör man avtala med fotografen om man vill använda dem i andra sammanhang).

Efter finalen kommer vi att ha prisutdelning för både dagens race och för serien, och förutom till de tre främsta så delar vi även ut ett pris till bästa framhjulsdrivna team i serien.

Väl mött i ett förhoppningsvis gott sensommarväder på söndag!

ERCup teamförening
gm Olle Odsell

Mer information

2011-10-02, Deltävling 6 (final), Knutstorp, Hyllinge MS


Visad: 1553 gånger - Uppdaterat: 2011-09-27 av Mikael Persson

Ur albumet

Kinnekulle
Foto: Bengt-Åce Gustavsson
Racefoto.se

© Copyright 2005-2018, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se