ERCup Logotyp
Nyheter
Om ERCup
   Stadgar
   Kontakt
Regler
   Kommentarer
   Kvalitetsnormer
Länkar
Serietabell

Kalender
Bilder
Video  
Resultat & arkiv
Team
Internt Forum  Internt forum för ERCup teamförening

Tävlingsanmälan
Serieanmälan60
dagar kvar till
Race 4
den 17/8
Mantorp

ERCup News 2016-04-09

Nyttig information inför ERCup-säsongen

Nu är det bara fyra veckor till premiären på Knutstorp! Ni kommer väl ihåg att anmäla ert team före 1 maj? Kom också ihåg att skicka in en ny Vagnsdeklaration för 2016. Blankett finns om man klickar på Regler till vänster.

Det kan vara bra om man printar en kopia på sin SBF licenshandling från systemet LoTS. Man ska också kunna visa det online på sin telefon, men mottagningen på Knutstorp och andra banor kan vara dålig. Det går också att beställa ett plastkort från SBF men det kostar 100 kr extra.

I helgen kommer också inbjudan till den andra deltävlingen på Sturup 28/5 att finnas på Svedala MK's hemsida som kan nås via Länkar här på vår hemsida.

Inbjudan till de övriga fyra deltävlingarna i SSK's regi finns på SSK's hemsida. Här ska man dock komma ihåg att tilläggsreglerna bara är tillämpliga i vissa delar för ERCup. Startavgiften för alla 6-timmarstävlingar är 5000 kr, och för 3-timmars tävlingen på Raceweek är startavgiften 3200 kr. Det är samma avgift som alla gästklasser har, (men vi kör betydligt längre på banan är de gör). Om man vill spara på sin tid så kan man anmäla teamet till alla fyra tävlingar på en gång, och då anmäla alla tänkbara förare under säsongen. Sedan kan man avanmäla sig någon vecka innan om t ex bilen är sönder. Och på plats på banan kan man stryka ev förare som inte kommer med. Betalning av startavgift på SSK's tävlingar görs lämpligen med kort på banan.

Vi vill också påminna om möjligheten att bara köra ett tvåtimmars lopp (de två första timmarna av ett sextimmarslopp) om man vill prova att köra långlopp på t ex två personer. Vi erbjuder denna möjlighet på alla tävlingar utom på tretimmarsloppet på Raceweek. Det kostar 2000 kr, man behöver inte betala serieavgift, och bilen behöver inte till 100% uppfylla det tekniska reglementet. Kontakta regler@ercup.se om ni är intresserade av detta.

Styrelsen / Olle Odsell


Visad: 1164 gånger - Uppdaterat: 2016-04-13 av Mikael Persson

Ur albumet

Race
Foto: Jörgen Olsson
Team GAPET© Copyright 2005-2019, ERCup - Endurance Racing Cup http://www.ercup.se